Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik
Sjukgymnastik - Stenbergska Hälsocentralen

Sjukgymnastik hos Stenbergska Hälsocentralen i Lycksele

Stenbergska Hälsocentralen är en av totalt 3 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Lycksele som kan hjälpa dig med värk och smärta. Både kompetens och kostnader skiljer när du letar efter sjukgymnastik och därför kan det vara bra att jämföra med andra sjukgymnaster i Lycksele eller leta efter sjukgymnastik på orter i närheten av Lycksele i Västerbottens län.


Om du söker upp någon för att få sjukgymnastik är det bra om du kan beskriva dina symptom och smärta ganska tydligt. En hel del nyttig fakta om sjukgymnastik kan du hitta på Stenbergska Hälsocentralen eller andra sjukgymnasters hemsidor. Då det existerar flera inom sjukgymnastik i eller nära Lycksele kan det vara bra att undersöka olika alternativ sjukgymnaster och se vilken inriktning och bakgrund dessa har men du bör definitivt kontakta Stenbergska Hälsocentralen eftersom de är bra på sjukgymnastik.
Enklast hittar du någon som erbjuder sjukgymnastik i Lycksele genom att kontakta Stenbergska Hälsocentralen enligt nedan:


Stenbergska Hälsocentralen

Johan Skyttes Väg 6

921 31 Lycksele