Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik - Sara Broby Idrottskadekonsult & Rehab

Sjukgymnastik hos Sara Broby Idrottskadekonsult & Rehab i Tullinge

Sara Broby Idrottskadekonsult & Rehab är en av totalt 2 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Tullinge som kan hjälpa dig med värk och smärta. Både kompetens och kostnader skiljer när du letar efter sjukgymnastik och därför kan det vara bra att jämföra med andra sjukgymnaster i Tullinge eller leta efter sjukgymnastik på orter i närheten av Tullinge i Stockholms län.


Om du söker upp någon för att få sjukgymnastik är det bra om du kan beskriva dina symptom och smärta ganska tydligt. En hel del nyttig fakta om sjukgymnastik kan du hitta på Sara Broby Idrottskadekonsult & Rehab eller andra sjukgymnasters hemsidor. Då det existerar flera inom sjukgymnastik i eller nära Tullinge kan det vara bra att undersöka olika alternativ sjukgymnaster och se vilken inriktning och bakgrund dessa har men du bör definitivt kontakta Sara Broby Idrottskadekonsult & Rehab eftersom de är bra på sjukgymnastik.
Enklast hittar du någon som erbjuder sjukgymnastik i Tullinge genom att kontakta Sara Broby Idrottskadekonsult & Rehab enligt nedan:


Sara Broby Idrottskadekonsult & Rehab

Sadelmakarvägen 6

146 33 Tullinge

08-778 00 58