Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik - Stiftelsen Mälargården Rehabcenter

Sjukgymnastik hos Stiftelsen Mälargården Rehabcenter i Sigtuna

Stiftelsen Mälargården Rehabcenter är en av totalt 3 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Sigtuna som kan hjälpa dig med värk och smärta. Både kompetens och kostnader skiljer när du letar efter sjukgymnastik och därför kan det vara bra att jämföra med andra sjukgymnaster i Sigtuna eller leta efter sjukgymnastik på orter i närheten av Sigtuna i Stockholms län.


Om du söker upp någon för att få sjukgymnastik är det bra om du kan beskriva dina symptom och smärta ganska tydligt. En hel del nyttig fakta om sjukgymnastik kan du hitta på Stiftelsen Mälargården Rehabcenter eller andra sjukgymnasters hemsidor. Då det existerar flera inom sjukgymnastik i eller nära Sigtuna kan det vara bra att undersöka olika alternativ sjukgymnaster och se vilken inriktning och bakgrund dessa har men du bör definitivt kontakta Stiftelsen Mälargården Rehabcenter eftersom de är bra på sjukgymnastik.
Enklast hittar du någon som erbjuder sjukgymnastik i Sigtuna genom att kontakta Stiftelsen Mälargården Rehabcenter enligt nedan:


Stiftelsen Mälargården Rehabcenter

Hertigvägen 5

193 31 Sigtuna

08-594 936 30