Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik i Handen

Sjukgymnastik i Handen

Det finns totalt 5 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Handen där flera av dessa kliniker har flera personer som är duktiga på sjukgymnaster. Det kan vara svårt att hitta den bästa inom sjukgymnastik i Handen som dessutom har tid att ta emot när man verkligen har behov av massage eller sjukgymnastik gärna till låga priser också. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig sjukgymnast är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om de som tillhandahåller sjukgymnastik i Handen eller i Stockholms län kan oftast hittas via nätet.


Det finns många företag i Handen som erbjuder sjukgymnastik och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande kostnaden, inriktning och tillgänglighet beträffande sjukgymnastik, men kolla först med dem i Handen. Ifall du ringer till en sjukgymnast bör du kunna precisera den värk och provat själv med lite massage som stimulerar blodflödet och läkprocessen. En hel del information kan du få om sjukgymnastik genom att besöka hemsidor hos olika sjukgymnaster eller naprapater.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt inom sjukgymnastik i Handen genom att kolla med någon sjukgymnast nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sjukgymnasterna i Handen

K. Pikosz Sjukgymnastik AB

Stationsvägen 29

136 40 Handen

Haningehälsan Sjukgymnastik och Rehabilitering

Nynäsvägen 150

136 37 Handen

Haninge-Handens Vårdcentral

Dalarövägen 6

136 46 Handen

Globenhälsan AB

Rudsjöterrassen 3

136 40 Handen

Halls Sjukgymnastik & Rehabilitering AB

Dalarövägen 10

136 46 Handen