Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik - Ann-Christine Thörnholm Sjukgymnastik

Sjukgymnastik hos Ann-Christine Thörnholm Sjukgymnastik i Svedala

Ann-Christine Thörnholm Sjukgymnastik är en av totalt 3 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Svedala som kan hjälpa dig med värk och smärta. Både kompetens och kostnader skiljer när du letar efter sjukgymnastik och därför kan det vara bra att jämföra med andra sjukgymnaster i Svedala eller leta efter sjukgymnastik på orter i närheten av Svedala i Skåne län.


Om du söker upp någon för att få sjukgymnastik är det bra om du kan beskriva dina symptom och smärta ganska tydligt. En hel del nyttig fakta om sjukgymnastik kan du hitta på Ann-Christine Thörnholm Sjukgymnastik eller andra sjukgymnasters hemsidor. Då det existerar flera inom sjukgymnastik i eller nära Svedala kan det vara bra att undersöka olika alternativ sjukgymnaster och se vilken inriktning och bakgrund dessa har men du bör definitivt kontakta Ann-Christine Thörnholm Sjukgymnastik eftersom de är bra på sjukgymnastik.
Enklast hittar du någon som erbjuder sjukgymnastik i Svedala genom att kontakta Ann-Christine Thörnholm Sjukgymnastik enligt nedan:


Ann-Christine Thörnholm Sjukgymnastik

Klockarevägen 155

233 41 Svedala

040-40 38 61