Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik
Sjukgymnastik - Feldenkrais och Psykodynamisk Kroppsterapi AB

Sjukgymnastik hos Feldenkrais och Psykodynamisk Kroppsterapi AB i Lund

Feldenkrais och Psykodynamisk Kroppsterapi AB är en av totalt 19 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Lund som kan hjälpa dig med värk och smärta. Både kompetens och kostnader skiljer när du letar efter sjukgymnastik och därför kan det vara bra att jämföra med andra sjukgymnaster i Lund eller leta efter sjukgymnastik på orter i närheten av Lund i Skåne län.


Om du söker upp någon för att få sjukgymnastik är det bra om du kan beskriva dina symptom och smärta ganska tydligt. En hel del nyttig fakta om sjukgymnastik kan du hitta på Feldenkrais och Psykodynamisk Kroppsterapi AB eller andra sjukgymnasters hemsidor. Då det existerar flera inom sjukgymnastik i eller nära Lund kan det vara bra att undersöka olika alternativ sjukgymnaster och se vilken inriktning och bakgrund dessa har men du bör definitivt kontakta Feldenkrais och Psykodynamisk Kroppsterapi AB eftersom de är bra på sjukgymnastik.
Enklast hittar du någon som erbjuder sjukgymnastik i Lund genom att kontakta Feldenkrais och Psykodynamisk Kroppsterapi AB enligt nedan:


Feldenkrais och Psykodynamisk Kroppsterapi AB

Kastanjegatan 11A

223 59 Lund