Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik
Sjukgymnastik i Boden

Sjukgymnastik i Boden

Det finns totalt 11 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Boden där flera av dessa kliniker har flera personer som är duktiga på sjukgymnaster. Det kan vara svårt att hitta den bästa inom sjukgymnastik i Boden som dessutom har tid att ta emot när man verkligen har behov av massage eller sjukgymnastik gärna till låga priser också. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig sjukgymnast är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om de som tillhandahåller sjukgymnastik i Boden eller i Norrbotten kan oftast hittas via nätet.


Det finns många företag i Boden som erbjuder sjukgymnastik och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande kostnaden, inriktning och tillgänglighet beträffande sjukgymnastik, men kolla först med dem i Boden. Ifall du ringer till en sjukgymnast bör du kunna precisera den värk och provat själv med lite massage som stimulerar blodflödet och läkprocessen. En hel del information kan du få om sjukgymnastik genom att besöka hemsidor hos olika sjukgymnaster eller naprapater.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt inom sjukgymnastik i Boden genom att kolla med någon sjukgymnast nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sjukgymnasterna i Boden

Sandens Vårdcentral

Sturegatan 20A

Boden Rehab Sjukgymnastik

Bränslanvägen 7

Björknäs Vårdcentral

Idrottsgatan 3

Kognitiv Beteendeterapi & Sjukgymnastik

Norra Maranvägen 5

Sensia Träning

Garnisonsgatan 1


Fler inom sjukgymnastik i Boden

Kroppslyckan

Kungsgatan 26

Susannes Sjukgymnastik

Ringvägen 25E

Agneta Johansson Sjukgymnastik & Rehabil

Hedsvedjevägen 14

Aktiv Hälsa och Rehab

Moråsvägen 5

Boden Sjukgymnastik & Idrottsrehab AB

Kungsgatan 22


Ännu mer sjukgymnastik i Boden

Ha:s Fysioterapi AB

Svedjevägen 25