Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik - Företagshälsovård Landstings-Hälsan

Sjukgymnastik hos Företagshälsovård Landstings-Hälsan i Ljusdal

Företagshälsovård Landstings-Hälsan är en av totalt 2 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Ljusdal som kan hjälpa dig med värk och smärta. Både kompetens och kostnader skiljer när du letar efter sjukgymnastik och därför kan det vara bra att jämföra med andra sjukgymnaster i Ljusdal eller leta efter sjukgymnastik på orter i närheten av Ljusdal i Gävleborgs län.


Om du söker upp någon för att få sjukgymnastik är det bra om du kan beskriva dina symptom och smärta ganska tydligt. En hel del nyttig fakta om sjukgymnastik kan du hitta på Företagshälsovård Landstings-Hälsan eller andra sjukgymnasters hemsidor. Då det existerar flera inom sjukgymnastik i eller nära Ljusdal kan det vara bra att undersöka olika alternativ sjukgymnaster och se vilken inriktning och bakgrund dessa har men du bör definitivt kontakta Företagshälsovård Landstings-Hälsan eftersom de är bra på sjukgymnastik.
Enklast hittar du någon som erbjuder sjukgymnastik i Ljusdal genom att kontakta Företagshälsovård Landstings-Hälsan enligt nedan:


Företagshälsovård Landstings-Hälsan

Lasarettsgatan 1

827 35 Ljusdal

0651-172 14