Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik - Jan Thorell Sjukgymnastik AB

Sjukgymnastik hos Jan Thorell Sjukgymnastik AB i Borlänge

Jan Thorell Sjukgymnastik AB är en av totalt 5 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Borlänge som kan hjälpa dig med värk och smärta. Både kompetens och kostnader skiljer när du letar efter sjukgymnastik och därför kan det vara bra att jämföra med andra sjukgymnaster i Borlänge eller leta efter sjukgymnastik på orter i närheten av Borlänge i Dalarnas län.


Om du söker upp någon för att få sjukgymnastik är det bra om du kan beskriva dina symptom och smärta ganska tydligt. En hel del nyttig fakta om sjukgymnastik kan du hitta på Jan Thorell Sjukgymnastik AB eller andra sjukgymnasters hemsidor. Då det existerar flera inom sjukgymnastik i eller nära Borlänge kan det vara bra att undersöka olika alternativ sjukgymnaster och se vilken inriktning och bakgrund dessa har men du bör definitivt kontakta Jan Thorell Sjukgymnastik AB eftersom de är bra på sjukgymnastik.
Enklast hittar du någon som erbjuder sjukgymnastik i Borlänge genom att kontakta Jan Thorell Sjukgymnastik AB enligt nedan:


Jan Thorell Sjukgymnastik AB

Borganäsvägen 28

784 33 Borlänge

0243-852 14