Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik i Örnsköldsvik

Sjukgymnastik i Örnsköldsvik

Det finns totalt 5 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Örnsköldsvik där flera av dessa kliniker har flera personer som är duktiga på sjukgymnaster. Det kan vara svårt att hitta den bästa inom sjukgymnastik i Örnsköldsvik som dessutom har tid att ta emot när man verkligen har behov av massage eller sjukgymnastik gärna till låga priser också. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig sjukgymnast är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om de som tillhandahåller sjukgymnastik i Örnsköldsvik eller i Västernorrland kan oftast hittas via nätet.


Det finns många företag i Örnsköldsvik som erbjuder sjukgymnastik och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande kostnaden, inriktning och tillgänglighet beträffande sjukgymnastik, men kolla först med dem i Örnsköldsvik. Ifall du ringer till en sjukgymnast bör du kunna precisera den värk och provat själv med lite massage som stimulerar blodflödet och läkprocessen. En hel del information kan du få om sjukgymnastik genom att besöka hemsidor hos olika sjukgymnaster eller naprapater.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt inom sjukgymnastik i Örnsköldsvik genom att kolla med någon sjukgymnast nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sjukgymnasterna i Örnsköldsvik

Göte Norgren AB

Fröjastigen 1

891 36 Örnsköldsvik

Lidfalk Konsulter AB

Lomsjövägen 25

891 92 Örnsköldsvik

HumanResurs AB

Björnavägen 48

891 41 Örnsköldsvik

Specialistkliniken Åsa Sundström leg. sjukgymnast

Lasarettsgatan 4

891 33 Örnsköldsvik

Sjukgymnast Patrik Edman

Strandgatan 7I

891 33 Örnsköldsvik