Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik


Sjukgymnastik i Kalmar

Sjukgymnastik i Kalmar

Det finns totalt 8 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Kalmar där flera av dessa kliniker har flera personer som är duktiga på sjukgymnaster. Det kan vara svårt att hitta den bästa inom sjukgymnastik i Kalmar som dessutom har tid att ta emot när man verkligen har behov av massage eller sjukgymnastik gärna till låga priser också. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig sjukgymnast är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om de som tillhandahåller sjukgymnastik i Kalmar eller i Kalmar län kan oftast hittas via nätet.


Det finns många företag i Kalmar som erbjuder sjukgymnastik och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande kostnaden, inriktning och tillgänglighet beträffande sjukgymnastik, men kolla först med dem i Kalmar. Ifall du ringer till en sjukgymnast bör du kunna precisera den värk och provat själv med lite massage som stimulerar blodflödet och läkprocessen. En hel del information kan du få om sjukgymnastik genom att besöka hemsidor hos olika sjukgymnaster eller naprapater.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt inom sjukgymnastik i Kalmar genom att kolla med någon sjukgymnast nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sjukgymnasterna i Kalmar

Ann-Sofie Jarnheimers Sjukgymnastik AB

Esplanaden 29

392 34 Kalmar

Gjalt Ergo-Fysio

Propellervägen 35

392 41 Kalmar

Specialistläkargruppens Sjukgymnastik Hans Ådén,

Skeppsbrogatan 47

392 31 Kalmar

Kalmars OMT-Sjukgymnast Svens Sjukgymnastik

Håmmegatan 12B

392 47 Kalmar

Björns Sjukgymnastik

Strandgatan 13

392 35 Kalmar


Fler inom sjukgymnastik i Kalmar

Feldenkraispedagog Agneta Stenkula

Västerlånggatan 15

392 33 Kalmar

Sjukgymnastik Norrlidens Vårdcentral

Smålands Lejons Väg 19C

393 58 Kalmar

Smedby Vårdcentral (Rinkabyholm, Trekanten)

Ingelstorpsvägen 1

394 71 Kalmar