Sjukgymnastik - Massor med information om Sjukgymnastik
Sjukgymnastik i Bollnäs

Sjukgymnastik i Bollnäs

Det finns totalt 7 sjukgymnaster som erbjuder sjukgymnastik eller massage i Bollnäs där flera av dessa kliniker har flera personer som är duktiga på sjukgymnaster. Det kan vara svårt att hitta den bästa inom sjukgymnastik i Bollnäs som dessutom har tid att ta emot när man verkligen har behov av massage eller sjukgymnastik gärna till låga priser också. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig sjukgymnast är det alltid bra. Information, betyg och rekommendation om de som tillhandahåller sjukgymnastik i Bollnäs eller i Gävleborg kan oftast hittas via nätet.


Det finns många företag i Bollnäs som erbjuder sjukgymnastik och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande kostnaden, inriktning och tillgänglighet beträffande sjukgymnastik, men kolla först med dem i Bollnäs. Ifall du ringer till en sjukgymnast bör du kunna precisera den värk och provat själv med lite massage som stimulerar blodflödet och läkprocessen. En hel del information kan du få om sjukgymnastik genom att besöka hemsidor hos olika sjukgymnaster eller naprapater.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt inom sjukgymnastik i Bollnäs genom att kolla med någon sjukgymnast nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla sjukgymnasterna i Bollnäs

Hälsocentral Gärdet Vårdcentral (Älven, Tjärnen, Skogen)

Läroverksgatan 47

Alami Lisbeth Leg. Sjukgymnast

Collinigatan 2

Arbetsmiljöutveckling i Hälsingland AB

Lasarettsvägen 39

L-O Torstensson Fysikaliska

Björkhamregatan 44

Karlslund Sjukgymnastik

Kvarnvägen 4


Fler inom sjukgymnastik i Bollnäs

Bengt Ryhed Idrott & Rehab

Alirgatan 11

Gunilla Risén Olofsson Sjukgymnastik & Akupunktur

Trädgårdsgatan 19